وبینار رایگان: تفاوتهای مهم PRP، OPRP، CCP و مفاهیم صحهگذاری، پایش و تصدیق در ایمنی غذا روز 20 اردیبهشت ساعت 14 تا 15:30 برگزار خواهد شد.

وبینار رایگان: تفاوتهای مهم PRP، OPRP، CCP و مفاهیم صحهگذاری، پایش و تصدیق در ایمنی غذا روز 20 اردیبهشت ساعت 14 تا 15:30 برگزار خواهد شد.
دوره آموزشی اختصاصی برای سازمان های صنایع غذایی - این دوره آموزشی کاملا اختصاصی و کاربردی و منحصر به فرد فقط در آکادمی ثریا برگزار می شود.
دوره آموزش فنی و حرفه ای مدیریت کیترینگ