وبینار رایگان آشنایی با تفاوت PRP,OPRP,CCP و اقدامات صحه گذاری ،پایش و تصدیق در صنایع غذایی

وبینار رایگان: تفاوت‌های مهم PRP، OPRP، CCP و مفاهیم صحه‌گذاری، پایش و تصدیق در ایمنی غذا 
🧐 آیا هنوز تفاوت‌های بین PRP، OPRP و CCP را به‌طور کامل نمی‌دانید؟ 🛑 آیا برای درک دقیق مفاهیم صحۀ‌گذاری، پایش و تصدیق در ایمنی غذا نیاز به راهنمایی دارید؟
👨‍🏫 در این وبینار رایگان، دکتر حسین فروزانفرد،متخصص و مدرس ایمنی غذا، به‌طور کامل تفاوت‌های این مفاهیم و کاربرد آن‌ها در سیستم های ایمنی غذا را به شما توضیح خواهند داد.
🔑 اگر شما هم کارشناس یا متخصص صنایع غذایی هستید و به‌دنبال افزایش دانش خود در این حوزه هستید، این وبینار فرصتی عالی برای شماست!
🗓️ زمان وبینار: 20 اردیبهشت از ساعت 14 تا 15:30
شرکت در این دوره رایگان است. برای دریافت لینک ورود به وبینار کانال تلگرام آکادمی ثریا را ببنید یا صفحه اینستاگرام آکادمی ثریا را دنبال کنید!
0912-938-1912 
071-32323028 
021-91099312 
برای دریافت لینک شرکت در وبینار 
کانال تلگرام آکادمی ثریا را دنبال کنید:
https://t.me/FoodIndustyAcademy
________
لینک اینستاگرام آکادمی ثریا 
https://www.instagram.com/academysoraya?igsh=MTAweDRqa3Y3ejc5Zg==

دسته بندی ها