همراه با دو گواهینامه معتبر ملی و بین المللی آکادمی ثریا
اصول و فنون مذاکره
هدف آموزش:
هدف این دوره، ارتقای مهارتهای ارتباطی و مذاکرهای شرکتکنندگان برای رسیدن به توافقات اثربخش، حفظ روابط حرفهای و افزایش نفوذ کلامی در تعاملات سازمانی است.
شرکتکنندگان پس از پایان دوره قادر خواهند بود:
آنچه در این دوره آموزشی خواهید آموخت:
سرفصل های آموزش:
مدرس دوره :
این دوره توسط مهندس صابر زارعی - دانش آموخته مهندسی صنایع غذایی و پداگوژی با گرایش آموزش و تربیت مدرس- مدرس و پژوهشگر فن بیان، نویسنده کتاب فیل، بنیانگذار دورههای تخصصی سخنوری و مهارتهای ارتباطی برای فارسیزبانان داخل و خارج از كشور، آموزش و هدایت بیش از 300 نیروی انسانی در سازمان های تولیدی و فروش ، تدریس می شود.
مزایای شرکت در دوره:
ویژگی های قابل توجه:
نمونه گواهینامه ها:
کانال های ارتباطی با ما را ببینید:
همراه با دو گواهینامه معتبر ملی و بین المللی آکادمی ثریا
آشنایی با الزامات استاندارد ایزو 9001
هدف آموزش:
شرکت در این دوره آموزشی، نگاهی جامع و کاربردی به استاندارد ISO 9001 و الزامات سیستمهای مدیریت کیفیت ارائه میدهد.در این دوره، فراگیران با مبانی، ساختار و الزامات کلیدی استاندارد ISO 9001 آشنا شده و میآموزند چگونه با استقرار صحیح این سیستم، اثربخشی فرآیندها، رضایت مشتری و بهبود مستمر را در سازمان خود ارتقا دهند.
همچنین در این دوره، تغییرات و بهروزرسانیهای پیشنویس استاندارد ISO 9001:2026 مورد بررسی و تحلیل قرار میگیرد تا شرکتکنندگان آمادگی لازم برای انطباق سیستمهای مدیریتی خود با ویرایش جدید استاندارد را بهدست آورند.
آنچه در این دوره آموزشی خواهید آموخت:
سرفصل های آموزش:
مدرس دوره :
این دوره توسط دکتر حمیدرضا طباطبایی - کارشناس رسمی استاندراد در زمینه آموزش و ترویج سیستم های مدیریت و تکنولوژی های صنایع غذایی ، تدریس می شود.
مزایای شرکت در دوره:
ویژگی های قابل توجه:
نمونه گواهینامه ها:
کانال های ارتباطی با ما را ببینید:
هدف آموزش:
انتظار می رود که فراگیر پس از شرکت دراین دوره بتواند مدیریت فرایندهای ردیابی و فراخوان و بازپس گیری را در سازمان خود طرح ریزی و اجرا کنند.
آنچه در این دوره آموزشی خواهید آموخت:
سرفصل های آموزش:
شناخت مفاهیم و اصول ردیابی در صنایع غذایی
شناخت اصول بازپس گیری و فراخوان و مفاهیم مربوط به آن
مستندسازی الزامات و ریه های فراخوان و بازپس گیری
شناخت شیوه های پایش و ارزیابی اثربخشی اقدامات مربوط به ردیابی ، فراخوان و بازپس گیری
توسعه ارتباطات درون و برون سازمانی در زمان فراخوان
شناخت الزامات قانونی در مورد فراخوان و بازپس گیری
مدرس دوره :
این دوره توسط دکتر حمیدرضا طباطبایی - کارشناس رسمی استاندراد در زمینه آموزش و ترویج سیستم های مدیریت و تکنولوژی های صنایع غذایی ، تدریس می شود.
مزایای شرکت در دوره:
ویژگی های قابل توجه:
نمونه گواهینامه ها:
کانال های ارتباطی با ما را ببینید:
همراه با دو گواهینامه معتبر ملی و بین المللی آکادمی ثریا
تفکر مبتنی بر ریسک در استاندارد ISO/IEC 17025:2017
هدف آموزش:
این دوره با هدف آشنایی مدیران، کارشناسان و کارکنان آزمایشگاهها با اصول تفکر مبتنی بر ریسک طراحی شده است. شرکتکنندگان میآموزند چگونه با شناسایی، تحلیل و مدیریت ریسکها و فرصتها، از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری کرده و کارایی و اثربخشی فرآیندهای آزمایشگاهی را ارتقا دهند.
آنچه در این دوره آموزشی خواهید آموخت:
سرفصل های آموزش:
مزایای شرکت در این دوره:
تواناییهایی که پس از این دوره فراگیر به دست میآورد:
سوالات متداول در مورد این دوره :
✅ بله، شرکتکنندگان گواهینامه معتبر دریافت میکنند که میتواند در فرآیندهای شغلی و حرفهای آنها ارزشافزوده ایجاد کند.
✅ بله، شرکتکنندگان با ابزارهایی مثل ماتریس ریسک، FMEA و روشهای ساده شناسایی و ارزیابی ریسک آشنا میشوند.
ضرورتهای شرکت در این دوره آموزشی:
محتوای آموزشی:
فایل اسلایدهای آموزشی+ فیلم با فرمت MP4 که بلافاصله بعد از خرید دوره در پروفایل کاربری شما قرار خواهد گرفت!
مدرس دوره :
این دوره آموزشی توسط خانم دکتر ملودی هوشمند،
دانش آموخته دکترای تخصصی شیمی تجزیه از دانشگاه شهید بهشتی می باشد.کارشناس رسمی استاندراد در زمینه تایید صلاحیت و استاندارد سازی.دارای سابقه مشاوره استاندارد 17025 در چندین آزمایشگاه معتبر از جمله آزمایشگاه گروه صنعتی ویتانا- سایت کاسپین می باشند. سابقه مشارکت در تجدید نظر استاندارد ملی 17043 و 22346 در سال 1403 می باشند.
ویژگی های قابل توجه:
نمونه گواهینامه ها:
کانال ارتباطی با ما را ببینید:
همراه با دو گواهینامه معتبر ملی و بین المللی آکادمی ثریا
الزامات تضمین اعتبار نتایج آزمایشگاه
هدف آموزش:
این دوره با هدف آشنایی مدیران، کارشناسان و کارکنان آزمایشگاهها با الزامات تضمین اعتبار نتایج طراحی شده است. شرکتکنندگان یاد میگیرند چگونه با استقرار روشها، ابزارها و استانداردهای بینالمللی (از جمله ISO/IEC 17025:2017) کیفیت نتایج آزمون و کالیبراسیون را تضمین کرده و اعتماد مشتریان، نهادهای نظارتی و مراجع اعتباربخشی را جلب کنند.
آنچه در این دوره آموزشی خواهید آموخت:
سرفصل های آموزش:
مزایای شرکت در این دوره:
تواناییهایی که پس از این دوره فراگیر به دست میآورد:
سوالات متداول در مورد این دوره :
ضرورتهای شرکت در این دوره آموزشی:
ایجاد زیرساخت لازم برای بهبود مستمر کیفیت نتایج
محتوای آموزشی:
فایل اسلایدهای آموزشی+ فیلم با فرمت MP4 که بلافاصله بعد از خرید دوره در پروفایل کاربری شما قرار خواهد گرفت!
مدرس دوره :
این دوره آموزشی توسط خانم دکتر ملودی هوشمند،
دانش آموخته دکترای تخصصی شیمی تجزیه از دانشگاه شهید بهشتی می باشد.کارشناس رسمی استاندراد در زمینه تایید صلاحیت و استاندارد سازی.دارای سابقه مشاوره استاندارد 17025 در چندین آزمایشگاه معتبر از جمله آزمایشگاه گروه صنعتی ویتانا- سایت کاسپین می باشند. سابقه مشارکت در تجدید نظر استاندارد ملی 17043 و 22346 در سال 1403 می باشند.
ویژگی های قابل توجه:
نمونه گواهینامه ها:
کانال ارتباطی با ما را ببینید:
همراه با دو گواهینامه معتبر ملی و بین المللی آکادمی ثریا
ارزیابی عدم قطعیت اندازه گیری
هدف آموزش:
آشنایی کارشناسان و مدیران آزمایشگاه با اصول و روشهای محاسبه و گزارشدهی عدم قطعیت اندازهگیری بر اساس الزامات استانداردهای بینالمللی (از جمله ISO/IEC 17025:2017 و GUM) و توانمندسازی آنها برای بهکارگیری این مفاهیم در آزمونها و کالیبراسیونها.
آنچه در این دوره آموزشی خواهید آموخت:
سرفصل های آموزش:
مزایای شرکت در این دوره:
تواناییهایی که پس از این دوره فراگیر به دست میآورد:
سوالات متداول در مورد این دوره :
ضرورتهای شرکت در این دوره آموزشی:
محتوای آموزشی:
فایل اسلایدهای آموزشی+ فیلم با فرمت MP4 که بلافاصله بعد از خرید دوره در پروفایل کاربری شما قرار خواهد گرفت!
مدرس دوره :
این دوره آموزشی توسط خانم دکتر ملودی هوشمند،
دانش آموخته دکترای تخصصی شیمی تجزیه از دانشگاه شهید بهشتی می باشد.کارشناس رسمی استاندراد در زمینه تایید صلاحیت و استاندارد سازی.دارای سابقه مشاوره استاندارد 17025 در چندین آزمایشگاه معتبر از جمله آزمایشگاه گروه صنعتی ویتانا- سایت کاسپین می باشند. سابقه مشارکت در تجدید نظر استاندارد ملی 17043 و 22346 در سال 1403 می باشند.
ویژگی های قابل توجه:
نمونه گواهینامه ها:
کانال ارتباطی با ما را ببینید:
همراه با دو گواهینامه معتبر ملی و بین المللی آکادمی ثریا
الزامات عمومی برای احراز صلاحیت آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون 17025:2017
هدف آموزش:
آشنایی مدیران کنترل کیفیت و کارشناسان آزمایشگاه با الزامات استاندارد ISO/IEC 17025:2017 و توانمندسازی آنان برای استقرار، نگهداری و بهبود سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاههای آزمون و کالیبراسیون.
آنچه در این دوره آموزشی خواهید آموخت:
سرفصل های آموزش:
مزایای شرکت در این دوره:
تواناییهایی که پس از این دوره فراگیر به دست میآورد:
🚀 ضرورتهای شرکت در این دوره آموزشی:
محتوای آموزشی:
فایل اسلایدهای آموزشی+ فیلم با فرمت MP4 که بلافاصله بعد از خرید دوره در پروفایل کاربری شما قرار خواهد گرفت!
ویژگی های قابل توجه:
نمونه گواهینامه ها:
کانال ارتباطی با ما را ببینید:
همراه با دو گواهینامه معتبر ملی و بین المللی آکادمی ثریا
آشنایی با نکات کاربردی در آزمایشگاه های کنترل کیفیت بتن
هدف آموزش:
آشنایی مدیران کنترل کیفیت با جدید ترین تکنیک در جهت شناسایی و رفع مسایل ایمنی و زیست محیطی در صنعت تولید بتن و سیمان
آنچه در این دوره آموزشی خواهید آموخت:
سرفصل های آموزش:
مزایای شرکت در این دوره:
تواناییهایی که پس از این دوره فراگیر به دست میآورد:
سوالات متداول در مورد این دوره :
ضرورتهای شرکت در این دوره آموزشی:
محتوای آموزشی:
فایل اسلایدهای آموزشی+ فیلم با فرمت MP4 که بلافاصله بعد از خرید دوره در پروفایل کاربری شما قرار خواهد گرفت!
مدرس دوره :
این دوره آموزشی توسط آقای دکتر رضا فرازمند،
دانش آموخته دکترای شیمی معدنی از دانشگاه شهید باهنر کرمان می باشد.تخصص اصلی ایشان شیمی سیمان و کنترل کیفی انواع سیمان های سفید و خاکستری است. مدرس رسمی سازمان ملی استاندارد در زمینه شیمی مصالح ساختمانی و کارشناس رسمی استاندارد در زمینه تدوین و ترویج استاندارد.عضو انجمن بتن ایران، تدریس میشود.
ویژگی های قابل توجه:
نمونه گواهینامه ها:
کانال ارتباطی با ما را ببینید:
همراه با دو گواهینامه معتبر ملی و بین المللی آکادمی ثریا
آشنایی با اصول GMP(روشهای خوب تولید ) در صنایع قند وشیرینی
هدف آموزش:
با توجه به مصرف عمده فرآورده های قند وشکر و شیرینی و با توجه به اینکه این فرآورده ها اهمیت بسیاری در بهداشت و سلامتی مردم دارند به کارگیری روش های صحیح بهداشتی و تکنولوژیکی در تولید این گروه از محصولات از اهمیت ویژه ای برخوردار است. آشنایی فراگیران با اصول روش های خوب تولید GMP و ضوابط و اصول بهداشتی در این صنایع به نحوی که فراگیر بتواند در پایان دوره کنترل های بهداشتی و اجرای برنامه های پیش نیازی بهداشت در تولید فراورده های قند وشیرینی را شناسایی و اجرا نماید.
سرفصل های آموزش:
-آشنایی باسند ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید قند و شکر و شیرینی و کیک و کلوچه
-بررسی الزامات ساختمانی و محل استقرار کارخانه قند وشیرینی شیرینی و کیک و کلوچه
-بررسی شرایط فنی و بهداشتی ساختمان و سالن تولید
-بررسی شرایط بهداشتی بخش های سرویس دهنده و تاسیسات فراوری قند و شکر شیرینی و کیک و کلوچه
بررسی شرایط بهداشتی انبارها: ،نگهداری قند وشیرینی ،نگهداری مواد بسته بندی و افزودنی کیک و کلوچه (درصورت کاربرد)
-بررسی شرایط بهداشتی بخش های رفاهی کارکنان
-بررسی الزامات آزمایشگاه های صنعت قند و شکرو شیرینی و کیک و کلوچه
-آشنایی با لیست حداقل مواد شیمیایی مورد نیاز آزمایشگاه ها در صنعت قند و شکر شیرینی و کیک و کلوچه
-آشنایی با ضوابط تولید قند وشیرینی
-شناخت اصول فنی و بهداشتی ماشین آلات تولید قند وشیرینی قند و شکر شیرینی و کیک و کلوچه
-حدود وظایف مسئولین فنی در صنایع قند و شکر شیرینی و کیک و کلوچه
-آزمون پایان دوره
محتوای آموزشی:
اسلایدهای آموزشی+ فیلم با فرمت MP4
ویژگی های قابل توجه:
نمونه گواهینامه ها:
کانال های ارتباطی با ما را ببینید:
کانال تلگرام آکادمی ثریا - کلیک کنید!
گروه واتساپ آکادمی ثریا - کلیک کنید!
صفحه اینستاگرام آکادمی ثریا - کلیک کنید!
همراه با دو گواهینامه معتبر ملی و بین المللی آکادمی ثریا
تکنولوژی های نوین در تولید محصولات جدید صنعت لبنیات
هدف آموزش:
آشنایی مسئولین کنترل کیفیت در صنایع لبنیات با فن آوری روز جهان با تولید کارگاهی در صنایع شیر ،شرکت در این دوره آموزشی نه تنها به افزایش توانایی طراحی و تولید محصولات لبنی جدید، درک بازار و نیاز مصرفکننده، بلکه به شرکت کنندگان این امکان را میدهد تا در بازار کار رقابتی، جایگاه بهتری داشته باشند!
آنچه در این دوره آموزشی خواهید آموخت:
سرفصل های آموزش:
1-فناوریهای غشایی
2-فناوریهای حرارتی نوین
3-فناوریهای بستهبندی نوین
4-فناوریهای اطلاعات و ارتباطات
5-تولید محصولات لبنی پروبیوتیک در مقیاس کوچک
6-تولید محصولات لبنی گیاهی در مقیاس کوچک
7-آزمونهای کنترل کیفیت و بهداشتی محصولات لبنی
مزایای شرکت در این دوره:
1- آشنایی با فناوریهای روز دنیا
2-نوآوری در تولید محصولات جدید
3- افزایش بهرهوری و کاهش هزینهها
4- افزایش توان رقابتی شرکتها
5- ارتقاء دانش فنی و تخصصی پرسنل
6- پاسخ به نیازهای بازار و مصرفکنندگان
7- افزایش ایمنی و کیفیت محصولات
8-فرصتهای شغلی و توسعه کسبوکار
تواناییهایی که پس از این دوره فراگیر به دست میآورد:
1-درک عمیق از تکنولوژیهای نوین در صنعت لبنیات
2- توانایی طراحی و توسعه محصولات جدید
3- تحلیل بازار و رفتار مصرفکننده
4- بهینهسازی فرآیندهای تولید
5- کار با سیستمهای کنترل کیفیت و ایمنی غذایی
6-کاربرد زیستفناوری در صنعت لبنیات
7- مهارت کار تیمی و حل مسئله در پروژههای تحقیق و توسعه (R&D)
8- آمادگی برای نقشهای حرفهایتر
سوالات متداول در مورد این دوره :
1-این دوره برای چه کسانی مناسب است؟
دوره برای افراد زیر مناسب است:
2-پیشنیاز شرکت در این دوره چیست؟
3-آیا این دوره به ورود به بازار کار کمک میکند؟
بله، دانش و مهارتهای تخصصی این دوره میتواند شانس ورود به صنایع غذایی، کارخانههای لبنی یا حتی راهاندازی کسبوکار مستقل را افزایش دهد.
ضرورتهای شرکت در این دوره آموزشی:
1- همگام شدن با تحولات سریع صنعت لبنیات
2- پاسخ به نیازهای جدید مصرفکنندگان
3- افزایش رقابت در صنعت لبنیات
4- ارتقاء کیفیت و ایمنی مواد غذایی
5- صرفهجویی در هزینهها و افزایش بهرهوری
6- آمادگی برای صادرات و ورود به بازارهای جهانی
7- لزوم توانمندسازی منابع انسانی
8- پشتیبانی از راهاندازی کسبوکارهای نوآورانه
محتوای آموزشی:
فایل اسلایدهای آموزشی+ فیلم با فرمت MP4
مدرس دوره :
این دوره آموزشی توسط مهندس علیرضا سوند رومی،
دانش آموخته مهندسی صنایع غذایی مشاوره و مدرس صنعت غذا – دارای حق ثبت اختراع(پنیرپروسس گیاهی با ام پی سی)- ثبت اختراع(دسرشکلاتی با ام پی سی)- مولف مقالات (فناوری نانو دربسته بندی فراورده های گوشتی)- مقاله(ماست چویل وبررسی خصوصیات آن)،تدریس میشود.
مزایای شرکت در دوره:
ویژگی های قابل توجه:
نمونه گواهینامه ها:
کانال های ارتباطی با ما را ببینید:
کانال تلگرام آکادمی ثریا - کلیک کنید!
همراه با دو گواهینامه معتبر ملی و بین المللی آکادمی ثریا و مجموعه مستندات
اصول مستندسازی و الزامات برنامه های پیش نیازی در صنایع غذایی
هدف آموزش:
هدف آموزش:
انتظار می رود که فراگیر پس از شرکت دراین دوره بتواند الزامات برنامه های پیش نیازی مورد نیاز سازمان خود را شناسایی کند،مستندات مرتبط با این برنامه های پیش نیازی را تدوین و روش های اجرایی و دستورکارهای مربوط به برنامه های پیش نیازی را اجرا نماید.
آنچه در این دوره آموزشی خواهید آموخت:
سرفصل های آموزش:
مدرس دوره :
این دوره توسط دکتر حمیدرضا طباطبایی،مدرس و سرممیز ارشد سیستم های مدیریت کیفیت و ایمنی مواد غذایی با بیش از 26 سال سابقه تدریس و مشاوره در زمینه سیستم های مدیریت و ایمنی مواد غذایی، تدریس می شود.
مزایای شرکت در دوره:
ویژگی های قابل توجه:
نمونه گواهینامه ها:
کانال های ارتباطی با ما را ببینید:
کانال تلگرام آکادمی ثریا - کلیک کنید!
همراه با دو گواهینامه معتبر ملی و بین المللی آکادمی ثریا
اصول کاربرد مواد افزودنی در صنایع غذایی
هدف آموزش:
هدف آموزش:
انتظار می رود که فراگیر پس از شرکت دراین دوره بتواند افزودنیهای غذایی را تعریف کرده، تفاوت آن را با موا غذایی اصلی درک کرده، انواع افزودنیهارا براساس عملکرد وکاربرد طبقه بندی نموده ومثالهایی از مواد مورد استفاده در هرگروه را بشناسد.همچنین پس از تعیین ویژگیهای کیفی محصولاتی که در صنعت خود با انها روبروست انواعی از افزودنیهای غذایی مناسب، اقتصادی وقانونی را برای بهبود در هریک از ویژگیهای یاد شده انتخاب نموده ونکات مثبت ومنفی استفاده ازانهارا تشخیص دهد.
آنچه در این دوره آموزشی خواهید آموخت:
سرفصل های آموزش:
افزودنیهای غذایی- تعریف، مقدمه ، تاریخچه، سازمانها ونهادهای مرتبط
مدرس دوره :
این دوره توسط مهندس علیرضا سوند رومی با بیش از 20 سال سابقه تدریس و مشاوره در زمینه تکنولوژی مواد افزودنی صنایع غذایی، تدریس می شود.
مزایای شرکت در دوره:
ویژگی های قابل توجه:
نمونه گواهینامه ها:
کانال های ارتباطی با ما را ببینید:
کانال تلگرام آکادمی ثریا - کلیک کنید!
Powered & Designed By ABLY Co, ABLY.ir